Charline Verbeken

Charline Verbekens deur openduwen, is op bezoek gaan bij een gepassioneerde en veeleisende dame die in 30 werkjaren, in het opzet slaagde om haar merk onmisbaar te maken in de wereld van de bruiloften.

Wie binnenstapt in de zaak van Charline, vindt er een mooi verlichte, intimistische winkel die volledig gereserveerd wordt voor jou en jouw vrienden. De kernwoorden zijn eenvoud en vertrouwen. Charline en haar team horen je met aandacht vertellen over de mooiste dag van jouw leven. De sfeer is er één van vertrouwen en je wordt uitgenodigd jouw wensen te delen in alle vrijheid en rust. Een samenzwering nestelt zich tussen jou en Charline en ze zal jou beetje bij beetje leren kennen en tot de essentie komen.

Het is ook voor haar een geprivilegieerd moment om het bijzonder emotionele gebeuren van het passen van de trouwjurken samen met haar bruiden te beleven. Het hele traject naar de perfecte jurk, begeleidt ze jou in jouw keuzes en ondersteunt ze jou, dynamisch en toegewijd, bij alle vragen die je hebt. En dit tot ze jouw ogen ziet sprankelen van plezier bij het uiteindelijke resultaat, wanneer de spiegel spreekt. En wanneer jouw reflectie spreekt, toont ze jou het beeld van een stralende, onweerstaanbare en sensuele vrouw. Kortom: een stuk!

De stijl van Charline Verbeken: Charline houdt ervan te spelen met contrasten door aan de elegantie en vrouwelijkheid van haartrouwjurken een opvallend element toe te voegen door middel van een spel van transparante en golvende stoffen. Eerder dan het huwelijk, wil Charline de vrouw eren. Zonder ooit te vervallen in een romantiek zonder nuances, slaagt ze erin om haar bruiden te verheerlijken met eenvoudige en elegante jurken die zij opsmukt met een hypersensueel vleugje originaliteit.

Haar specialiteiten: de blote rug en kant. Haar talent: een heel bijzondere aandacht voor de kleine details die het verschil maken. Uiterst fijn en delicaat werk dat gebruikt maakt van edele stoffen: crêpe, fijn neteldoek, zijden organza, mikado en kant uit Italië of Calais. Europese materialen voor creaties die uitsluitend en volledig gerealiseerd worden in België.

portrait de Charline Verbeken